Grote voorraad, met veligheidskeurmerk, ISO 9001-2015 gecertificeerd!

Veel stalen damwand soorten op voorraad

Heeft u een specifieke afmeting of snel een damwand nodig? Neem vooral contact met ons op.

Gooimeer BV heeft meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van stalen damwand. Veel projectontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven werkzaam in weg- en waterbouw, werkend bij bouwput, kanaal onderhoud en werkzaam in andere toepassingsgebieden van stalen damwanden kennen ons vanwege onze kwaliteit en snelle leveringen. 

We leveren zowel warmgewalste als koudgewalste stalen damwand profielen van veel producenten.

Onze afnemers zijn werkzaam in de grond-, waterbouw en weg-sector. 

Natuurlijk geven we u de informatie die u mist en denken we graag mee, houden we ons aan de afspraken en planning. Onze organisatie is NEN-EN-ISO 9001: 2015-gecertificeerd. 

Ideaal is onze huur mogelijkheid voor een tijdelijke bouwput, denk aan: bouwputten, zinkers, leiding- en rioleringssleuven en afdammingen.

Onze ponsmachine ponst uw stalen damwanden indien u dat wenst:

Op ons terrein hebben we een nieuwe ponsmachine klaarstaan voor de afnemers. Deze machine geeft de mogelijkheid om de damwand met Z-profiel en U-profiel als tweeling in elkaar geschoven, aan elkaar vast te ponsen met onze ponsmachine. De geponste damwanden besparen op het bouwterrein tijd en werk. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de pons mogelijkheden. 

pons machine stalen damwanden ZZ-damwand
Pons machine voor onze stalen damwanden