grote voorraad, met veligheidskeurmerk, ISO 9001-2015 gecertificeerd!

Op deze website zijn veel soorten stalen damwand getoond

Handelsmaatschappij Gooimeer BV heeft deze website als extra in de lucht gebracht. Een extra website, om al onze mogelijkheden te tonen. Vele projectontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven werkzaam in weg- en waterbouw, werkend bij bouwput, kanaal onderhoud en werkzaam in andere toepassingsgebieden van stalen damwanden weten ons te vinden. We kunnen de damwanden met de vereiste certificaten aan u aanleveren. En zowel warmgewalste als koudgewalste stalen damwand profielen van alle producenten.

Onze afnemers zijn werkzaam in de grond-, waterbouw en weg-sector. Grote kans dat u ons bedrijf al kent, anders leren we u graag kennen en staan we ook voor u klaar met onze damwanden, hoekprofielen en zelfs onze ponsmachine om u tijd te besparen. 

Natuurlijk geven we u de informatie die u mist en denken we graag mee, houden we ons aan de afspraken en planning, en zijn onze materialen conform ISO 9001-2008 norm.

Ideaal is onze huur mogelijkheid voor een tijdelijke bouwput, denk aan: bouwputten, zinkers, leiding- en rioleringssleuven en afdammingen.

Kijk gerust rond op deze website of neem direct contact op als u samen wil uitzoeken wat u nodig heeft. 

Onze ponsmachine ponst damwanden indien u dat wenst:

Op ons terrein hebben we een nieuwe ponsmachine klaarstaan voor de afnemers van onze stalen damwand types. Deze machine geeft de mogelijkheid om de damwand met Z-profiel en U-profiel als tweeling in elkaar geschoven, aan elkaar vast te ponsen met onze ponsmachine. De geponste damwanden besparen op het bouwterrein tijd en werk. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de pons mogelijkheden van de verschillende types stalen damwand.

pons_machine_stalen_damwanden_ZZ-damwand
Pons machine voor onze stalen damwanden

Overzicht van onze stalen damwanden: