Verhuur stalen damwanden

Stalen Damwand te huur

U kunt bij ons terecht voor de huur van diverse stalen damwand en stalen balken. We hebben stalen damwanden en stalen balken in ons assortiment van hoge kwaliteit, deze zijn daardoor herbruikbaar en dat kan voor een (tijdelijke) constructie enorm kosten besparend zijn in de bouw. Verhuur van verschillende typen damwand is mogelijk. 

Zelf aanschaffen van de damwand en/of balken hoeft dus niet en bijkomend voordeel is dat we veel, heel veel (!) soorten en maten op voorraad hebben.

Heeft u een tijdelijke bouwput? Neem dan vooral contact met ons op om te berekenen hoeveel u kunt besparen met de huur van de damwanden. Gooimeer is de plek waar u kunt vinden wat u nodig heeft!

Bouwputten, leiding- en rioleringssleuven, afdammingen, zinkers etc. voor al deze projecten kunt u ook uw stalen damwanden bij ons huren. Na afloop is de damwand constructie meestal weer goed weg te halen en her te gebruiken. En het mooie is: bij terugkomst van de gehuurde materialen zorgt Gooimeer zelf voor de eventuele benodigde reparaties zodat ze voor een volgende tijdelijke bouwput weer beschikbaar zijn in de bekende hoge kwaliteit die u van ons gewend bent in de verhuur van stalen damwanden en stalen balken. 

Deze stalen damwanden en stalen balken zijn per direct beschikbaar, zodat bijna altijd een passende aanbieding kan worden gemaakt voor uw tijdelijke bouwput. Indien de gebruikstijd erg lang wordt, kan er ook overwogen worden om de producten te kopen met een gegarandeerde terugkoopprijs aan het eind van de gebruikstijd. Ook hierin (koop terugkoop) is Gooimeer is uw gespecialiseerde partner.

Niet voor niets is Gooimeer ISO 9001-2015 gecertificeerd!

Het gezegde: “Wij doen wat anderen beloven” is zeker voor de verhuur van onze stalen damwanden op Gooimeer BV van toepassing.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Natuurlijk kunnen we samen met u de juiste damwanden uitzoeken en regelen.