U damwanden

VL-504 stalen damwand U-profiel
De U damwand is er in veel soorten diktes

Stalen U damwanden worden zeer regelmatig toegepast in allerlei soorten constructies vanwege de duurzaamheid, de sterke kwaliteit en de betrouwbaarheid.

Gooimeer BV levert een complete range stalen damwand U-profielen met de voor velen bekende Larssen sloten. Deze profielen zijn leverbaar in 500 en 600 en 750 mm breedte en hebben een optimale sterkte-, gewichtsverhouding en kunnen allemaal op- en afgewalst worden. Zo kan voor ieder project het juiste profiel geleverd worden. Doordat de U damwand in allerlei sterktes kunnen worden geproduceerd kunnen ze in veel projecten worden toegepast! 

Heeft u op de werkplaats grote gronddruk? Heeft u een project met grote waterdruk? Juist ook voor deze projecten (klein-, middelgroot- en grote projecten) waar waterdruk en/of gronddruk een van de factoren zijn waar rekening mee moet worden gehouden is een U-profiel damwand de ideale oplossing! Deze damwandprofielen kunnen ook gecombineerd worden met stalen buispalen. Juist deze combinatie en de sterkte van dit profiel maakt het de ideale damwand.

Wereldwijd wordt dan ook de U-profiel damwand al meer dan honderd jaar en in miljoenen tonnen toegepast.

Wist u dat de levensduur van deze profielen bij herhaaldelijk gebruik over het algemenen ook hoger is dan andere soorten stalen damwanden? Daarom is dit type ook zeer geschikt voor tijdelijke en lichte damwand constructies naast de permanente toepassingen. 

Heeft u tijdelijke U damwanden nodig? Huren is bij ons ook mogelijk en prijs technisch wellicht een zeer handige constructie binnen uw bouwproject. 

En het mooie is dat de meeste van onze stalen damwanden direct leverbaar zijn. U kunt met onze damwanden ijzer-snel en sterk aan de slag.

De belangrijkste karakteristieken van de U-profielen zijn te vinden via deze link:

–         U-Profielen Vitkovice

Naast de U-damwanden kunt u ook kiezen voor onze Z damwanden of ZZ damwanden. Deze hebben hun eigen voordelen binnen specifieke projecten.

Ons materiaal is geschikt voor alle toepassingen rondom waterwerken.